Het Rijbewijs halen in Gouda?

Het praktijkexamen duurt ongeveer 55 minuten, inclusief introductie en nabespreking. Tijdens de rit beoordeelt je examinator of je in staat bent om zelfstandig aan het verkeer deel te nemen. Is je rijvaardigheid voldoende om de weg op te kunnen? Rij je veilig, zowel voor jezelf als voor anderen? De examinator let onder andere op voertuigbeheersing, kijkgedrag, voorrang verlenen, je gedrag bij kruispunten en bijzondere verrichtingen.

Je hoeft niet helemaal foutloos te rijden,

je wordt beoordeeld op het totaalbeeld. Meteen na het examen hoor je binnen of je geslaagd bent. Zo ja, dan verstuurd het CBR de Verklaring van Rijvaardigheid en de Verklaring Rijbewijs halen Gouda, Rijschool Joostvan Geschiktheid (EV) naar de gemeente. Daarna kun je met je legitimatiebewijs bij het gemeentehuis van je woonplaats je rijbewijs gaan aanvragen. Ben je gezakt, dan legt de examinator de reden daarvan uit en krijg je een uitslagformulier per mail. Op dit formulier kun je nog eens nalezen wat je fout hebt gedaan, zodat je extra kunt oefenen op deze onderdelen voor het herexamen.

Bij het CBR kun je kiezen uit de volgende examens (toetsen):

(Alle praktijk examens / toetsen zijn 0% btw en kan alleen gereserveerd worden door de rijschool hiervoor dien je de rijschool te machtigen op mijn.cbr.nl Rijschool Joost Gouda NR:1095K7)
Op de tarieven pagina vind je de kosten van de verschillende examens.

Klik hier om het slagingspercentage van Rijschool Joost Gouda te vergelijken met andere rijscholen.