Over mijzelf

Mijn naam is Joost Bottenberg.

Ik ben in 1983 geboren en opgegroeid in Gouda.  Na de middelbare school  ben ik een tijd werkzaam geweest als verkoper/reparateur in de  mobiele telefonie sector. Daarna heb ik nog enkele jaren gewerkt als chauffeur bij een landelijke bezorgservice.

Terwijl ik daar werkzaam was ben ik begonnen met de opleiding tot rijinstructeur voor Auto en Motor. Tijdens deze opleiding kon ik stage lopen bij een goed erkende rijschool in Gouda, wat ik een eer vond om er stage te lopen.

Deze rijschool wilde echter stoppen met het geven van rijopleidingen. Ik was toen in de gelegenheid om deze rijschool over te nemen. Een grote stap, maar een uitgelezen kans. In 2007 heb ik de rijschool overgenomen en heb ik onder die naam de rijschool voortgezet. De afspraak was dat ik na enkele jaren onder een eigen naam verder zou gaan.

Sinds eind 2009 rij ik onder mijn eigen naam:  Rijschool Joost.

Rijles geef ik met veel plezier maar daarnaast vind ik het leuk om te surfen, snowboarden, mountainbiken en wielrennen.
Nu kan ik op deze plek moeilijk gaan zeggen dat ik de allerbeste instructeur van Gouda ben.  Zoveel ijdelheid past mij niet. Wie mij kent zal zeggen dat ik een rustige bekwame instructeur ben. Aan u de keus om dat te ervaren.

Rijles Gouda, Rijschool Gouda Joost

Home